Ceník služeb Vestic

Účtujeme hodinovou sazbou a účtujeme férově. Měříme přesně čas strávený prací pro vás a součástí faktury je vždy i přehledný report jednotlivých činností.

  • Vstupní konzultace:

    Na prvním setkání (osobní/online) si představíme koncept spolupráce a rozsah našich služeb. První hodinu konzultace máte zdarma a po ní budeme vědět, jestli si ve spolupráci rozumíme, nebo ne. Přijde nám fér, abyste si naši službu nejprve osahali a následně se rozhodli, jestli v placené spolupráci pokračovat. Každou další hodinu už máme zpoplatněnou cenou 1000 Kč bez DPH.

  • Následné a pravidelné konzultace:

    1 000 Kč bez DPH za každých 60 minut. Kromě konzultování vašich požadavků do tohoto času počítáme i přípravu řešení a následnou administrativu.

  • Likvidace škod:

    2 000 Kč bez DPH za každých 60 minut práce. V rámci likvidace škod si zajistíme s vaší asistencí podklady ke škodě, škodu nahlásíme a následně s pojišťovnou a likvidátorem komunikujeme až do vyplacení škody.

  • Odvolání proti nevyplacené škodě nebo jinému rozhodnutí fin. Instituce:

    2 000 Kč bez DPH za každých 60 minut práce + 10 % z finančních prostředků, které se nám pro vás podařilo získat.

  • Cestování za vámi:

    1 000 Kč bez DPH za každých 60 minut strávených na cestě + 20 Kč bez DPH za každý km. Pro váš komfort za vámi rádi kamkoliv přijedeme, ale náš čas a náklady spojené s cestou vám musíme účtovat.

Dejte nám vědět

Jsme vám plně k dispozici na info@vestic.cz nebo na +420 226 259 742.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

    Buy now