Reference

Řešíme obchodní, výrobní i zemědělské firmy

Miroslav Černý

MC Invest Czech


Nejsem velký zastánce pojištění a pojišťoven, ale tahle firma mi ukázala, že to jde dělat i tak, že se člověk ve styku s pojišťovnou necítí jako blbec!

Milan Dubský

Hefaistos


Rád bych vám velmi poděkoval za vaše služby, které poskytujete celé naší rodině a mé firmě v rámci pojištění. Vím, že nejsme asi jediní, kteří jsme s vaším profesionálním přístupem tolik spokojení, přesto mi dovolte vyjádřit obdiv k vašemu nejen vysoce profesionálnímu přístupu, ale zejména lidskosti a srozumitelnosti při vysvětlování problematiky a poskytování služeb s pojištěním spojených.

František Macháček

FM Servis Praha CZ


Chci vyjádřit velkou spokojenost s milým přístupem p. Hluché z Vestic, která pro nás zajišťuje komplexní služby na velmi profesionální úrovni.

Simona Cikánková

CK Stavby


S lidmi ve Vestic je výborná spolupráce. Vždy se postarají o nejlepší možnou nabídku, kterou trh nabízí, s ohledem na kvalitu pojištění a pojistné podmínky. Samozřejmostí je následné řešení škodních událostí, které nám šetří čas a starosti.

Michal Augustin

Rohlík.cz


S panem Hluchým a Vestic úspěšně spolupracujeme již 2 roky v oblasti zprostředkování pojištění vozidel, pojištění odpovědnosti a všeobecného pojištění společnosti. Za tu dobu se nám podařilo eliminovat veškeré dosavadní nesrovnalosti v pojištění a dosáhnout stavu, kdy máme pojištění pod kontrolou. Veškeré řešení pojistných změn či událostí je rychlé a věcné.

Marek Růžička

Pizza Grande


Velmi profesionální jednání, skvělý individuální přístup. Jeden z mála makléřů, který nekouká na vlastní provizi, ale hlavně na nejlepší podmínky pro klienta. Vřele doporučuji i když jsem zapomněl cestovní pojištění a z lanovky jsem zavolal, že mám problém, než jsme vyjeli nahoru, byl jsem pojištěný ? Pracovní doba u nich prostě nehraje roli, můžete zavolat i pozdě večer, brzy ráno, stejně vám vyjdou vstříc…

Jan Šafář
Šafy Production s.r.o.
Martin Jeřábek
Ortopedica

Dejte nám vědět

Jsme vám plně k dispozici na info@vestic.cz nebo na +420 226 259 742.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

    Buy now