Úvěry a půjčky pro firmy a podnikatele

Úvěr může být dobrý sluha, ale také zlý pán. Pokud ho využijete promyšleně na účely, které povedou k rozvoji ekonomické činnosti, před podpisem úvěrové smlouvy si necháte poradit a vyberete podmínky, které dávají smysl, tak může být úvěr skutečně dobrým sluhou. Pokud jakoukoliv z těchto podmínek podceníte nebo zcela ignorujete, můžete ohrozit nejen svůj business ale i sami sebe.

zhodnotíme záměr

nastavíme podmínky

vybereme dodavatele

zajistíme proplacení

Zhodnocení záměru, příprava na výběr dodavatele

V první fázi potřebujeme znát váš přesný záměr pro využití prostředků z úvěru a ekonomiku vašeho podnikání. To jsou podklady, které ukážou schopnost splácet. Dobře připravený úvěr má vždy větší šanci na schválení a hladký průběh = rychlý přístup k potřebným penězům. Pomůžeme vám díky důkladné přípravě zajistit finanční prostředky prakticky na jakýkoliv záměr, který vám pomůže rozvíjet business.

Výběr dodavatele a nastavení podmínek firemní půjčky

V druhé fázi vybereme dodavatele požadované služby. Ne všechny instituce přistupují k jednomu investičnímu záměru stejně. Podmínky se mohou a budou lišit nejen v úrokových sazbách, ale především nárocích na bonitu nebo zajištění. Vždy celý záměr poptáváme minimálně u 4 různých institucí, abychom mohli připravit porovnání podmínek. Na základě tohoto výstupu doporučíme konkrétního partnera, pro kterého vám zpracujeme kompletní dokumentaci, aby schvalovací proces proběhl rychle a bez problémů (chybějící dokumenty a následné předávání). Nakonec podáme žádost o financování.

Proplacení úvěru pro podnikatele a firmy

Jakmile je úvěr schválen, dojednáme podmínky vyplacení na účet. Následně nastavíme splácení podle splátkového kalendáře a už nic nebrání tomu, abyste začali rozvíjet svůj záměr.

Case study: Příprava a vyřízení úvěru pro developera

  • Zákazník poptal projektové financování pro výstavbu komplexu bytových domů na okraji Prahy. Původní záměr byl koupit pozemky na úvěr a následně výstavbu částečně financovat ze svých zdrojů a z úvěru. Objem financování přesáhl částku 250 mil. Kč. Po analýze podkladů, kdy jsme společně prošli celý záměr a dokumentaci, jsme klientovi doporučili z vlastních prostředků koupit pozemky. Ty následně připravit (napojení na sítě a vydání stavebního povolení) pro plánovaný záměr a celou výstavbu financovat postupně čerpaným úvěrem. 2 roky práce přinášejí své ovoce. Bytové domy stojí.

FAQ k firemním půjčkám a úvěrům pro podnikatele

Jak dlouho trvá celý proces vyřízení úvěru od prvního kontaktu s Vestic do vyplacení úvěru?
To je hodně individuální a konkrétní odpověď neexistuje. Vždy bude záležet na záměru, objemu financování a rychlosti přípravy podkladů pro schvalování. Nejrychleji se nám úvěr povedlo od poptávky do vyplacení realizovat za 48 hodin.
S jakými institucemi spolupracujete?
Prakticky se všemi, které působí v bankovním sektoru ČR. Máme v portfoliu i společnosti, které fungují jako nebankovní poskytovatelé úvěru.
Sídlo máte v Praze. Pracujete také pro mimopražské zákazníky?
Ano, to není problém. Konzultace, analýzu a přípravu podkladů jsem bez problému schopni vyřešit po telefonu, Skypu a e-mailem. Finální podpis dokumentace zařídíme v místě vašeho bydliště nebo podnikání.

Dejte nám vědět

Jsme vám plně k dispozici na info@vestic.cz nebo na +420 226 259 742.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

    Buy now