Benefity pro zaměstnance

Na zkušenostech s firemními financemi stavíme i benefity pro vaše zaměstnance. Většina tradičních benefitů, jako jsou stravenky a MultiSport karty, vás stojí peníze. Ty my od vás nechceme, a přesto vašim zaměstnancům sestavíme program benefitů, které jinde nedostanou – jako bonus v rámci spolupráce s námi.

Výhodnější sazby hypotéky pro zaměstnance jako firemní benefit

Většina lidí v ČR dnes k financování bydlení využívá hypoteční úvěr. Myslíte, že vaši zaměstnanci ocení spíš to, že dostanou o 0,4 % lepší sazbu na svůj úvěr, nebo stravenku? My víme, že ocení skutečné peníze v kapse. Zaměstnanci ušetří na splátce a vás to přitom nic nestojí.

Výhodnější pojištění pro zaměstnance jako benefit

Podobné výhody umíme zařídit i u pojištění, které pro vás zajišťujeme v rámci spolupráce a likvidace pojistných událostí. Zaměstnanci tak získají výhodnější cestovní pojištění nebo třeba životní pojištění, které si navíc mohou odečíst z daní (a vy jim na něj navíc můžete přispět s další daňovou výhodou).

Operativní leasing a financování vozidel na míru nebo levnější volání

Mohou se těšit i na speciální akce na vozidlaoperativní leasing sestavený do programu, který odpovídá jejich přáním, nebo výhodnější tarify na volání pro jednotlivce i celé rodiny.

Tak jako se staráme o vás, se můžeme starat i o vaše zaměstnance. Vždy nás budou mít po ruce, aby pak svoje výhody mohli co nejchytřeji využít.

Case study: Zaměstnanci ušetří s benefitem 2200 Kč měsíčně

  • Pro našeho dlouhodobého zákazníka a jeho zaměstnance jsme vymysleli firemní benefit pro všechny, kteří mají aktuálně bydlení na úvěr (nebo ho plánují). S vybranou bankou jsme domluvili speciální akci na snížení sazby hypotéky o 0,4 %  p.a. oproti aktuální nabídce banky v dané chvíli. Průměrná úspora na měsíčních nákladech zaměstnanců, kteří nabídky využili, byla skoro 2 200 Kč měsíčně. Vynaložené náklady zaměstnavatele jsou přitom 0 Kč!

FAQ k benefitům pro zaměstnance

Musí s vámi spolupracovat i naše firma, abychom mohli zavést podobné benefity pro zaměstnance?
Ne, ale budeme rádi, když si spolupráci nejprve vyzkoušíte v rámci své firmy a následně vymyslíme benefity šité na míru vašim zaměstnancům.
Jakým způsobem se benefity nastavují?
Individuálně. Nejprve zjistíme, co vaši zaměstnanci chtějí a preferují, a podle toho děláme individuální plán. Klidně pro každého zaměstnance zvlášť. Záleží nám na tom, aby spolupráce byla perfektní po všech stránkách
Umíte zajistit i jiné (nefinanční) benefity?
Ne. Respektive je rádi přenecháme někomu, kdo jim skutečně rozumí. My rozumíme financím, a proto pracujeme právě s nimi.

Dejte nám vědět

Jsme vám plně k dispozici na info@vestic.cz nebo na +420 226 259 742.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

    Buy now